Hvis koster et festfyrværkeri?

Professionelle festfyrværkeri fås i alle prisklasser lige fra omkring 8.000 kr. og helt op til flere hundrede tusinde.

Det er naturligvis helt klart at der er milevid forskel på hvad et show kan indeholde alt efter budget. Men selvom et budget på 8.000kr kan lyde af lidt, kan man få et rigtigt flot festfyrværkeri til prisen.

Til de små festfyrværkerier benyttes ofte en god andel batterier samt et mindre antal luftbomber. Ved batterierne får man rigtigt meget for pengende og luftbomberne sætter lige prikken over i’et.

Efterhånden som man hæver sit festfyrværkeri budget vil man oftest få flere luftbomber med, og har man f.eks et budget på omkring 20.000 kr. kan det give mening at lave et rent luftbombeshow helt uden batterier.

Ved festfyrværkerier fra omkring 25.000 kr. kan man vælge at få kombineret festfyrværkerier med sit yndlingsmusik. Fyrværkeriet afskydes i takt med musikken og det benyttes en masse fascinerende specielle effekter i løbet af fyrværkerishowet.

Har du ønsker til dit festfyrværkeri, skal du endelig bare komme med dem, professionelle fyrværkere vil gøre sit absolute bedste for at efterkomme dine ønsker.

Share your love
Christophe Rude

Christophe Rude

Articles: 15886

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *